Turpakeikka

Nyt on sitten tämän vuoden ensimmäinen turvan ongintareissu takana.
Ensimmäisenä päivänä seitsemän tuntia putkeen ongintaa, pääasiassa pohjaongella. Turpia tuli kymmenkunta ja suurin pikkusen alle kilon.

I'm watching you

Vähän kahden jälkeen yöllä kömmin autoon nukkumaan. Heräsin sitten parin tunnin päästä ankaraan paleluun; auton lämpömittari näytti +5 astetta. Ei muuta kuin villapaitaa ja toisia housuja päälle. Vartin kävelylenkin jälkeen oli taas lämmin. Sitten olikin aika jatkaa kalastusta, kellokin jo melkein viisi.
Pohjaongella taas aloittelin ja sillä tulikin muutama turpa. Päätin kuitenkin vaihtaa vapaa; kohon katselu on niin paljon mukavampaa. No, päivän aikan koho upposi ihan kiitettävän usein, harmi vaan, että turvat olivat keskimäärin aika pieniä. Päivän suurin oli kuitenkin ihan kivan kokoinen, painoa oli 1450 ja muutenkin oli hyvässä kunnossa oleva kala.

Reissun paras kala, painoa 1450 g ja mukavan pyöreä kunto

Välillä piti vähä fiilistellä

Posted in Angling, Chub, Onginta and tagged as , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven − 6 =