Tuulelta suojassa – särkien perässä

Viikonloppuna oli taas melkoinen myräkkä. Puhalsi aivan liian kovaa että olis edes voinu ajatella järven puolelle menemistä. No, hyvä että ilma välillä vähä vaihtuu (niinkuin eräskin sukulainen tapaa sanoa…)
Kalaan oli kuitenkin pakko päästä, piti vain keksiä joku vähän suojaisempi paikka. Sellaiseksi valikoitui tällä kertaa eräs lähistöllä virtaava pieni joki. Olen joskus kuullut huhuja sieltä saaduista isoista särjistä. Siinä oli siis suunnitelma; rentoa virtaavan veden ongintaa keveillä välineillä ja saaliina toivottavasti kunnon kokoisia särkiä.

Joella näkyi jo syksyn merkkejä

Joella näkyi jo syksyn merkkejä

Siimassa killui Avon -tyyppinen puikkokoho

Kalaa nousi...

...mutta ei mitän isoja

Pari päivää kului joella oikein mukavissa merkeissä. Särkienkka ei kuitenkaan edes meinannut rikkoontua.

Posted in Onginta, Särki, Trotting and tagged as ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 × 5 =