la. kesä 15th, 2024

-21CViikonloppuna oli tarkoituksena täkyonkia ahventa ja haukea, mutta säätiedotus lupaa taas liian kylmiä lukemia. Ja hyytävät kelit näyttävät jatkuvan pitkälle ensi viikon puolelle. Ainoastaan lauantaina näyttäisi olevan hieman lauhempaa, mutta -15 C on silti liian kylmä. Kovalla pakkasella kalojen limakalvot jäätyvät hyvin nopeasti kun ne nostaa vedestä, seikka mikä ei todellakaan edesauta niiden eloonjääntiä vapauttamisen jälkeen.
Ei auta kuin vain odotella lämpimämpiä kelejä, kyllä ne sieltä tulee aivan pian. Keväthän on jo kohta ovella.
Mutta vaikeata se on kun ei pääse kalaan. Yritin parannella vieroitusoireita lukemalla Fiske Feberin uusinta numeroa, mutta se vain pahensi oloa. Kalavehkeiden virittely sen sijaan tuntui ihan mukavalta. Olen tässä miettinyt, että mikä olisi paras mahdollinen siimanvapautussysteemi vipassa. Siitä lisää lähiaikoina.

By Juha

One thought on “Kylmä”
  1. Joo,kyllä tottajumalauta on kylymää ilamaa,siälä maalla on varmaan viälä kylymepi ku täälä meren rannalla:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *