Perhoja

Viimeisen ismete-reissun tulos oli yksi parin kilon hauki ja yksi karkuutus. Karkuun päässyt vaikutti melko isolta. Kala vei heti tärpin tultua kovalla vauhdilla siimaa kelalta, mutta ei vaan sitten jostain syystä pysynyt kiinni. Ehkä täky oli koukuissa liian kovaa kiinni, tai jotain. No, näitä tulee aina.

Tänään ei viittiny lähteä jäälle, kun tuli niin raakasti vettä taivaalta. Sen sijaan istahdin sidontapenkin ääreen ja pyörittelin muutaman haukiperhon. Ideana oli sitoa osa perhosta putkeen ja osa koukkuun. Näin voi sitten yhdistellä erivärisiä osia kesken kalareissun ja etsiä oikeaa väriä joka kullakin hetkellä parhaiten kelpaisi.

Koukku

Tässä tällainen Brazilian banana. Siihen lisäksi putkiosa, niin saadaan lisää koko ja painoa. Muuten jää heittopituudet virvelillä heitettäessä liian lyhyeksi.

Koko perho

Noita kahta osaa vaihtelemalla saa sitten helpsti erinäköisiä ja -kokoisia yhdistelmiä. Pari koukkua jo sidoinkin, mutta lisää pitää vielä saada aikaseksi ennen jäiden lähtöä.

Koukut

Posted in Haukiperho, Välineet and tagged as ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 5 =