Ismete-välineet

Liimauspuristimien käyttö vapatukina näyttää olevan kovasti suosiossa tuolla länsinaapurin ismete-harrastajien keskuudessa. Pakkohan niitä on itsekin kokeilla, että kuinka hyvin ne toimii. Clas Ohlsonilta löytyi sopivan isoja puristimia, eikä hintakaan ollu paha.
Pientä modausta niihin piti kuitenkin tehdä; puristimien leuat ovat nimittäin suorat eikä vapa oikein pysy niissä, vaan keikahtaa helposti jommalle kummalle sivulle. Pienen aherruksen jälkeen syntyi leukoihin sopivat kolot ja nyt pysyy vapa halutussa asennossa.

Vasemmalla olevaa on muokattu, jotta vapaa pysyy sopivassa asennossa

Vipan voi kiinnittä puristimeen vaikka parilla nippusiteellä. On kuitenkin toinen ja varmaankin parempi tapa vipan kiinnittämiseen. Sen voi tsekata alla olevasta Tok Fishing Teamin videosta.

Posted in Ismete, Välineet and tagged as , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − six =