Artikkeli kuolleella täyllä onkimisesta

Uusimmassa KALASTUS-lehden numerossa oli mun artikkeli hauen onkimisesta kuolleella täkykalalla. Täytyy sanoa, että oli pienoinen yllätys kun posti toi lehden ja lukaisin kirjoittamani jutun. Artikkeliin oli nimittäin toimituksessa lisätty aika paljon tekstiä. Siis multa mitään kysymättä tai asiasta etukäteen ilmoittamatta.
Juttu löytyy tosta alta, merkkasin toimituksessa lisätyt tekstit siihen keltaisella.
Nooh, tällaista tällä kertaa. Toivottavasti jutusta on jollekin iloa tai hyötyä.

Posted in Artikkelit, Deadbaiting, Hauki, Täkyonginta, Uncategorized and tagged as , ,

One comment on “Artikkeli kuolleella täyllä onkimisesta

  • Oli erittäin mielenkiintoinen juttu ja aion kokeilla vinkkejäsi käytännössä. Ei nuo toimituksen lisäykset juttua ainakaan huonommaksi tehnyt. Eikö usein lehtitaloissa toimitus muokkaa juttuja? Näin on ainakin esimerkiksi V8 Magazinessa jonne olen joskus kirjoitellut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 × two =