Project Ruutana jatkuu

Nyt on ruutanoita lihotettu neljä päivää. Eka päivänä lensi veteen vaan pellettejä, mutta sen jälkeen oon paasannu tontille mäskiä, maissia ja noita kyseisiä pellettejä. Päiväannos on ollu kilo ruutanamäskiä, purkki maissia ja muutama desi pellettejä. Luulis ruutanoita kiinnostavan.

Eilen oli jo illalla pakko vähän koittaa onkiakin. Kalaa oli paikalla melkoisesti, mutta yhtään varmaa ruutanahavaintoa, saati ruutanatärppiä ei ollu. Saaliina oli lahnaa ja särkiä. Kauempaa ruovikosta kuului kyllä hyvin ruutanamaista maiskutusta, joten eiköhän ne kohta tule sinne mäskillekin. Ruokapöytä ainakin on hyvin katettu.

Herkkua ruutanalle

Posted in Angling, Onginta, ruutana and tagged as , ,

3 comments on “Project Ruutana jatkuu

  • Totahan vois syödä ittekki…luulis jo pian rutkun nappaavan onkeen! 🙂

  • Kiinnostavaa. Ruottissa yksi heppu oli äysänny maissia vuoden päivät ennekä ruutanat tottu uuteen sapuskaan. Amerikkalaiset lehmät syötetään sweetcornilla niin luulisi ihan mikä elukkaa vaan tottuu siihen. Noi lehmät saa kyllä vähän muutakin että kykenevät sulattmaaan sitä energiaksi.

  • Nyt pitää välillä käydä muualla onkimassa, ptää yrittää vielä vähän myöhemmin ton lammen ruutanoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen − 5 =