Ilta jokirannassa

Eilisillan onkikeikka oli ihan onnistunut. Kohokohtina olivat 1830 g säynävä ja 730 g ahven. Ahven olisi pituutensa puolesta voinut painaa paljon enmmänkin. Vahinko vaan, että se oli niin laihassa kunnossa.

Rouva Ahven meni takaisin jokeen salakoita mässäämään

Kesken onginnan tuli paikalle hauki, joka oli päättänyt hakea päivällistä meikäläisen sumpusta. Sumppu kesti kuitenkin hauen hyökkäykset, eikä sieltä irronnut evästä hauelle. Vähän ajan päästä huomasin, että hauki oli jäänyt lumpeikkoon melskaamaan. Olin varannut yhden täkyvavan mukaan, joten vapa esiin ja sumpusta yksi pasuri syötiksi. Ja niinhän siinä kävi, että täky ei ehtinyt olla kuin about minuutin pyynnissä kun sitä jo vietiin.

Posted in Ahven, Onginta and tagged as

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 × five =