Flötestrolling eli kohouistelua

Tuli tuossa hankittua sähkömoottoori ja sitähän piti lähteä kunnolla testaamaan. Mukaan veneeseen tuli sähkömoottorin ja akun lisäksi täkykalat, kaksi vapaa, ja muut tarvikkeet, sekä tietenkin termoskannullinen kahvia!

Kuuden tunnin hinauksen tuloksena oli yksi about kolmekiloinen hauki sekä yksi raskas tärppi. Ei siis mikään erikoinen saalis. Seuraavalla reissulla taidan satsata vähän syvempiin alueisiin.

Tsekkailin päivän aikana GPS:n näyttämiä nopeuksia; myötätuulessa mentiin 2,6 km/h, vastatuulessa 1,8 km/h ja tyynessä 2,5 km/h. Nuo nopeudet on vähän liian korkeita mun makuun, mutta hitaampaakaan tolla ei pääse ja pienimmällä vaihteella mentiin. Seuraavalla kerralla pitää varmaan ajaa vain vastatuuleen ja lasketella sitten airojen kanssa jarrutellen myötätuuleen. Lyhyet pysähtelytkään ei varmaan olisi pahitteeksi.

Baitrunner -kela on ehdoton kohouistelussa

Posted in Flötestrolling, Kohouistelu, Välineet and tagged as ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 − sixteen =